Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ayrintili Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Karamanlı İlçesi İle İlgili Yazılmış Kitaplar
Cevap SayisiCevap Sayisi: 4 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 2182 defa
Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  

Gönderen Konu: Karamanlı İlçesi İle İlgili Yazılmış Kitaplar  (Okunma Sayısı 2182 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Karamanli.biz'den Ayrılmam
Üye No: 20
Memleket Sevdalılarının Buluşma Yeri

Üyelik Bilgileri WWW
« : 06 Haziran 2008, 10:11:07 »

Karamanlı ile ilgili benim bildiğim kadarıyla ilk
kitap Eski Belediye Başkanı Durali BAYKAN ın hazırlamış olduğu Karamanlı Belediyesi Kitabı ve  Karamanlı 1986 Yıllığıdır

Murat ÖZMEN Tarafından Yazılan ürün yayınları tarafından Mart 2008 Ankara Basımı Karamanlılı Olmak  Kitabıdır
Her İki Şahşiyete Çok Teşekkürler Ederim

"Cesaret asırlık çınar ağacının fırtınalara kafa tutarak dimdik durması değil, cesaret çok kolay incinebilecek çiçeğin karlar arasında açmasıdır" Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Karamanlı İlçesi İle İlgili Yazılmış Kitaplar
« Posted on: 21 Ağustos 2008, 20:50:19 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Karamanlı İlçesi İle İlgili Yazılmış Kitaplar oyunlari, Karamanlı İlçesi İle İlgili Yazılmış Kitaplar programi, Karamanlı İlçesi İle İlgili Yazılmış Kitaplar oyunu indir, Karamanlı İlçesi İle İlgili Yazılmış Kitaplar program yükle, Karamanlı İlçesi İle İlgili Yazılmış Kitaplar download, Karamanlı İlçesi İle İlgili Yazılmış Kitaplar hikayeleri, Karamanlı İlçesi İle İlgili Yazılmış Kitaplar resimleri, Karamanlı İlçesi İle İlgili Yazılmış Kitaplar haber, Karamanlı İlçesi İle İlgili Yazılmış Kitaplar yükle, Karamanlı İlçesi İle İlgili Yazılmış Kitaplar videosu, Karamanlı İlçesi İle İlgili Yazılmış Kitaplar msn eklentisi, sarki sözleri
Karamanli.biz'den Ayrılmam
Üye No: 20
Memleket Sevdalılarının Buluşma Yeri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : 06 Haziran 2008, 22:44:47 »

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
“Karamanlılı Olmak” adı altında Murat ÖZMEN tarafından kaleme alınmış eseri bir çırpıda okudum. Zaman zaman duygulandım zaman zaman konulara yabancı kaldım Murat ÖZMEN Bey bizim kuşaktan değil ama anlatımlarına hiçte yabancı değildim. Bizim çocuklarımız kitapta yazılanlara iyice yabancı kalacaklardır mutlaka. Ama yazılması gereken bilinmesi gereken konular kaleme alınmış. Karamanlılı işte bu diyebileceğimiz değerlerimizin bir kısmı ortaya çıkarılmış. Önemli bir konumudur? Evet bana göre önemli bir konudur. Kültürün mahalli kültürün önemini anlatmak bana düşmez ancak ben önemli olduğu düşüncesindeyim.

Karamanlılı Olmak Eserini Kaleme Alan Sayın Murat ÖZMEN Beye Saygılarımı ve Şükranlarımı Sunuyorum

Karamanli07

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
Kitabın Üzerinde Karamanlının Genel Görünüşünün fotoğrafı yıl 1986 ne bu demiştik. Bilgiler o yılların bilgileriydi bunları herkes biliyor dedik hiç belge niteliğinde olabileceğini düşünemedik.

Yıllar sonra anladım ki bu bir ESER miş. Bunu düşünüp meydana getirmek bilgileri toplayıp ortaya çıkarmak ve bilişim çağında hala bu kitabı kaynak göstererek yazılar yazmakmış.

Nu Mutlu Bizlere Bu Eserleri Kazandıranlara

Sağlıklı Ömürler Dilerim Sayın Durali BAYKAN

Allah Razı Olsun

Karamanli07

"Cesaret asırlık çınar ağacının fırtınalara kafa tutarak dimdik durması değil, cesaret çok kolay incinebilecek çiçeğin karlar arasında açmasıdır" Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Yeni Üye
*
Üye No: 28

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 09 Haziran 2008, 00:14:34 »

KARAMANLI için emek sarfeden ve bu güzel eserleri bizlere ulaştıran Değerli Yazarlarımıza sonsuz teşekkürler.Fedakarlık bu olmalı.Sabırla işlenen nakış gibi.Ellerine sağlık.
Fatih
Moderator
Extra Süper Üye
Üye No: 14

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 10 Temmuz 2008, 19:45:31 »

paylaşım için teşekkürler hocam

Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Moderatör Başvuruları

Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Öneri - Şikayet & Düşünceleriniz
[/b][/size]

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

||| Etiketler |||
|Archives |GoogleTagged |Smf Tags |Arsiv |Urllist |Urllist 2 |Site Map |Site Map 2 |Arsiv |Wap |Wap2 |Wap Forum |XML |Rss